Header Signerie 10 Euro verzending

Nieuws

Nieuw Krijtstoepbord Steigerhout Zwart
15 juni 2018

We hebben nieuw krijtstoepbord in ons assortiment: het Krijtstoepbord Steigerhout Zwart. Dit hippe en unieke krijtstoepbord heeft een stoere en robuuste uitstraling. Het krijtstoepbord is met de hand gemaakt in onze ambachtelijke werkplaats.

Echt opvallen met een A0 stoepbord
14 juni 2018

Met een A0 stoepbord kunnen voorbijgangers niet meer om uw winkel, café of restaurant heen. Dankzij het extra grote formaat van het bord biedt deze optimaal plaats aan uw reclame. 

Uw reclame op een stoepbord krijt?
25 april 2018

Vaak denkt men al snel dat je de aandacht alleen kan trekken met een poster. Maar met een krijtstoepbord waarop u met krijt of krijtstiften uw reclame op schrijft komt vaak veel authentieker over.

Val op met een stoepbord!
16 april 2018

Als u door de stad loopt komt u ze tegen: stoepborden. Ze worden veelvuldig gebruikt op plekken als winkelstraten, stations en benzinepompen. Erg handig om een promotionele actie op te vermelden of bezoekers te werven.

Nieuw bij de Stoepbordenhandel, Stoepborden Round tube
16 maart 2018

Nu verkrijgbaar bij de stoepbordenhandel, de bijzonder unieke stoepborden round tube. Deze stoepborden zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en donkergrijs, ideaal om op te vallen bij de voorbijgangers dus! Daarnaast biedt de halfronde bovenzijde van het stoepbord de ruimte om het bord te personaliseren middels een unieke bestickering.

Nieuwe A-model stoepborden
26 februari 2018

Wij hebben ons assortiment met één van de meest populaire soorten stoepborden uitgebreid met een nieuw model: Stoepbord A-model A1 Grijs. Dit A-vormige stoepbord is beschikbaar in A1 formaat en heeft prachtige vintage grijze kleur.

Help! Welk stoepbord moet ik kopen?
1 februari 2018

U bent op zoek naar een mooi stoepbord om de juiste aandacht trekken en potentiele klanten naar binnen te lokken, maar welk stoepbord heeft u nodidg? Om u een handje te helpen leggen wij hieronder het verschil uit tussen de verschillende stoepborden. Om zo de keuze voor het juiste stoepbord iets makkelijker te maken.

Opvallen met een zwart stoepbord
15 januari 2018

Opvallen tussen alle zilveren stoepborden? Ga voor een zwart stoepbord! Met een zwart stoepbord van de stoepbordenhandel trekt u gegarandeerd de aandacht van iedere voorbijganger. Helemaal als uw concullega's allen een zilver stoepbord gebruiken.

Val op met een zwart stoebord
24 augustus 2017

Bent u op zoek naar een uniek stoepbord om mee op te vallen? Kies dan voor het stoepbord Premium Zwart. Dit unieke en strakke stoepbord zorgt er gegarandeerd voor dat u opvalt in het straatbeeld met u reclame. Het stoepbord is voorzien van een watertank en is 100% waterdicht!

Het Stoepbord A-model van Signerie
15 augustus 2017

De stoepborden A-model zijn de meest klassieke stoepborden in ons assortiment. Ondanks dat deze borden 100% waterdicht zijn worden ze voornamelijk binnen gebruikt. 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.