Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Een stoepbord als reclamemiddel

Zoekt u een stoepbord? Bij de Stoepbordenhandel van Signerie vindt u stoepborden in vele soorten en maten, waardoor u altijd een stoepbord vindt wat bij u past. Door de scherp geprijsde producten en gratis verzending is een stoepbord kopen nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Stoepbord A0 voor veel aandacht

Een stoepbord A0 formaat trekt gegarandeerd de aandacht. Deze stoepborden zijn de grootsten uit ons assortiment en zijn ideaal te gebruiken voor reclame langs wegen of op beurzen en evenementen.

 

Het populaire Stoepbord A1

Het stoepbord A1 is het populairste en meest verkochte model in Nederland. In een van onze stoepborden A1 valt uw reclameposter direct op en door het handzame formaat zijn deze stoepborden breed inzetbaar.

Garantie en defecten

Signerie hecht grote waarde aan de kwaliteit van zijn assortiment en het verbeteren ervan. Om u als klant te verzekeren van een kwaliteitsproduct, geldt op al onze producten een standaard garantieperiode van twee jaar. Wanneer u een defect product heeft, vragen wij u om het volgende te doen:

Stap 1: 

Maak één of meerdere foto's waarop duidelijk zichtbaar is wat het probleem met uw product is.

Stap 2: 

Stuur uw foto's naar info@signerie.nl en vermeldt duidelijk welk defect u heeft geconstateerd.

Stap 3: 

Onze kwaliteitsafdeling zal uw klacht direct in behandeling nemen. Vervolgens neemt een medewerker van Signerie zo snel mogelijk contact met u op om een Pick-up & Return te regelen voor het defecte product. Er zal tevens een afleverdatum ingepland worden voor het eventueel toesturen van een vervangend product. 

 

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.