Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Een stoepbord als reclamemiddel

Zoekt u een stoepbord? Bij de Stoepbordenhandel van Signerie vindt u stoepborden in vele soorten en maten, waardoor u altijd een stoepbord vindt wat bij u past. Door de scherp geprijsde producten en gratis verzending is een stoepbord kopen nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Stoepbord A0 voor veel aandacht

Een stoepbord A0 formaat trekt gegarandeerd de aandacht. Deze stoepborden zijn de grootsten uit ons assortiment en zijn ideaal te gebruiken voor reclame langs wegen of op beurzen en evenementen.

 

Het populaire Stoepbord A1

Het stoepbord A1 is het populairste en meest verkochte model in Nederland. In een van onze stoepborden A1 valt uw reclameposter direct op en door het handzame formaat zijn deze stoepborden breed inzetbaar.

Klantenservice

Signerie is het bedrijf dat creatieve producten ontwikkelt voor zowel retail als eindconsument. Het unieke assortiment zorgt ervoor dat iedereen kan vinden wat aansluit bij zijn of haar wensen. Met zowel de ontwikkeling- en productieafdeling gevestigd in Nederland, is Signerie de creatieve partner die flexibiliteit biedt. Of u zich nu wilt onderscheiden van de concurrent qua aankleding en/of assortiment of juist op zoek bent naar dat ene unieke product voor in uw woning, Signerie biedt de uitkomst!

Stel uw vraag telefonisch

Signerie is met zijn jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk uw sparringpartner voor de perfecte eindoplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over het assortiment op onze website? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via het nummer: 085-4890032.

Liever mailen of gebeld worden?

Indien u uw vraag per e-mail wilt stellen, kunt u dit doen via verkoop@signerie.nl. Indien u teruggebeld wenst te worden, kunt u ook via de mail uw telefoonnummer bij ons achterlaten. Een van onze verkopers zal dan contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens:

Centraal magazijn Signerie

Ambachtsweg 6

2641 KS Pijnacker

 

Kvk nummer: 55694128

BTW nummer: NL8518.20.967.B.01

IBAN: NL98INGB0006109838

Swift: INGBNL2A

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.