Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Een stoepbord als reclamemiddel

Zoekt u een stoepbord? Bij de Stoepbordenhandel van Signerie vindt u stoepborden in vele soorten en maten, waardoor u altijd een stoepbord vindt wat bij u past. Door de scherp geprijsde producten en gratis verzending is een stoepbord kopen nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Stoepbord A0 voor veel aandacht

Een stoepbord A0 formaat trekt gegarandeerd de aandacht. Deze stoepborden zijn de grootsten uit ons assortiment en zijn ideaal te gebruiken voor reclame langs wegen of op beurzen en evenementen.

 

Het populaire Stoepbord A1

Het stoepbord A1 is het populairste en meest verkochte model in Nederland. In een van onze stoepborden A1 valt uw reclameposter direct op en door het handzame formaat zijn deze stoepborden breed inzetbaar.

Wat is een stoepbord?

Zoals de naam al doet vermoeden, is een stoepbord een bord dat op de stoep geplaatst wordt. Helder. Echter is een stoepbord ook een verlengstuk van uw onderneming en wordt die ingezet om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Stoepborden zijn beschikbaar in veel verschillende typen, hierdoor is er een stoepbord beschikbaar voor iedere situatie. Denk aan een krijtstoepbord of een stormproof stoepbord met watertank.

Vragen over onze stoepborden?

Wanneer u verder nog vragen heeft over onze stoepborden, kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop via het nummer: 085-4890032. Indien u uw vraag per e-mail wilt stellen, kunt u dit doen via verkoop@signerie.nl. U kunt eveneens een terugbelverzoek indienen door uw telefoonnummer middels de mail bij ons achter te laten. Een van onze verkopers zal dan contact met u opnemen.

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.