Gratis verzending vanaf €75,-

Help! Welk stoepbord moet ik kopen?

1 februari 2018

Help! Welk stoepbord moet ik kopen?

U bent op zoek naar een mooi stoepbord om de juiste aandacht te trekken en potentiele klanten naar binnen te lokken, maar welk stoepbord heeft u nodidg? Om u een handje te helpen leggen wij hieronder het verschil uit tussen de verschillende stoepborden. Om zo de keuze voor het juiste stoepbord iets makkelijker te maken.

Locatie van het stoepbord belangrijk

Voor u een keuze gaat maken voor een stoepbord is het als eerste van belang om te kijken waar u het stoepbord wilt gaan plaatsen. Stoepborden worden namelijk onderverdeeld in drie categoriën die betrekking hebben op het weer.

Wanneer u gevestigd bent in een overdekt winkelcentrum, heeft u aan een indoor stoepbord, of A-stoepbord al voldoende. Komt uw stoepbord buiten te staan dan adviseren wij een stoepbord uit de stoepborden outdoor categorie te gebruiken, deze stoepborden zijn er speciaal voor gemaakt om buiten te staan en zijn dan ook 100% waterdicht. Dankzij de verrijdbare watertank blijft het bord, onder normale omstandigheden, ook nog eens stevig staan. Worden de weersomstandigheden wat heftiger, met storm of als u bijvoorbeeld langs de kust gevestigd bent. Dan kunt u het beste kijken naar een stormproof stoepbord. Deze stoepborden zijn voorzien van een extra stevig veersysteem, waardoor deze nog beter tegen extreme omstandigheden.

Formaat van het stoepbord

Een andere belangrijke eigenschap is het formaat van het stoepbord. Logischerwijs bepaald dit de advertentieruimte, maar groter is niet automatisch beter. Wanneer voorbijgangers op grotere afstand voorbij lopen kunt u uiteraard goed een stoepbord A0 gebruiken. Dit is ons grootste stoepbord en hiermee trekt u zeker de aandacht, maar in een kleine ruimte is dit niet erg handig. In dat geval kunt u beter kijken naar een stoepbord B2, welke een stuk compacter is.

Bent u er niet helemaal zeker van, met een A1 stoepbord zit u altijd goed. Met dit stoepbord bent u altijd goed zichtbaar en past met zijn formaat eigenlijk overal. Niet voor niets dat dit ons best verkochte model is.

Stoepborden

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.