Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Een stoepbord als reclamemiddel

Zoekt u een stoepbord? Bij de Stoepbordenhandel van Signerie vindt u stoepborden in vele soorten en maten, waardoor u altijd een stoepbord vindt wat bij u past. Door de scherp geprijsde producten en gratis verzending is een stoepbord kopen nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Stoepbord A0 voor veel aandacht

Een stoepbord A0 formaat trekt gegarandeerd de aandacht. Deze stoepborden zijn de grootsten uit ons assortiment en zijn ideaal te gebruiken voor reclame langs wegen of op beurzen en evenementen.

 

Het populaire Stoepbord A1

Het stoepbord A1 is het populairste en meest verkochte model in Nederland. In een van onze stoepborden A1 valt uw reclameposter direct op en door het handzame formaat zijn deze stoepborden breed inzetbaar.

Advies over stoepborden

Binnen ons assortiment zijn er veel verschillende type stoepborden. Welke soort voor u het meest geschikt is, hangt vooral af van de locatie waar het stoepbord wordt toegepast. Iedere situatie vraagt om een eigen bord. Zo heeft een strandlocatie eerder behoefte aan een stormproof stoepbord uit de Pro-serie, waar winkels gevestigd in een winkelstraat met stoepborden uit de Premium-serie uit de voeten kunnen. Daarnaast zijn er ook krijtstoepborden die zich perfect lenen voor handgeschreven teksten die direct de aandacht trekken van het winkelend publiek.

 

Heeft u vragen over (maatwerk) stoepborden?

Signerie is met zijn jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk uw sparringpartner voor de perfecte eindoplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over het assortiment op onze website? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via het nummer: 085-4890032. Indien u uw vraag per e-mail wilt stellen, kunt u dit doen via verkoop@signerie.nl. U kunt eveneens een terugbelverzoek indienen door uw telefoonnummer middels de mail bij ons achter te laten. Een van onze verkopers zal dan contact met u opnemen.

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.