Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Een stoepbord als reclamemiddel

Zoekt u een stoepbord? Bij de Stoepbordenhandel van Signerie vindt u stoepborden in vele soorten en maten, waardoor u altijd een stoepbord vindt wat bij u past. Door de scherp geprijsde producten en gratis verzending is een stoepbord kopen nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Stoepbord A0 voor veel aandacht

Een stoepbord A0 formaat trekt gegarandeerd de aandacht. Deze stoepborden zijn de grootsten uit ons assortiment en zijn ideaal te gebruiken voor reclame langs wegen of op beurzen en evenementen.

 

Het populaire Stoepbord A1

Het stoepbord A1 is het populairste en meest verkochte model in Nederland. In een van onze stoepborden A1 valt uw reclameposter direct op en door het handzame formaat zijn deze stoepborden breed inzetbaar.

Ruilen & Retourneren

Is uw product beschadigd, of komt het niet overeen met wat u had verwacht? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Volg voor ruilen & retourneren het volgende stappenplan:

Stap 1:

Neem per telefoon of mail contact op met Signerie om aan te geven wat er geruild of geretourneerd moet worden.

Het team van Signerie is bereikbaar onder:

Stap 2:

Onze klantenservice regelt een pick-up & return bij een van onze vervoerders. De kosten zijn conform wat de vervoerder rekent voor het betreffende pakket. De vervoerder haalt vervolgens het pakket bij u op, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Eventuele schade tijdens het retour transport is dan voor onze rekening.

Stuurt u het pakket zelf retour, dan is eventuele schade die door de vervoerder wordt veroorzaakt voor uw eigen rekening. Uiteraard kunt u overleggen met de vervoerder wat er mis is gegaan. Wij raden aan het transport bewijs altijd 14 dagen te bewaren.

Stap 3:

Nadat ons magazijn het pakket heeft ontvangen, wordt dit gecontroleerd. Na de controle wordt uw bestelling afgehandeld conform de afspraak die met u is gemaakt. Bij terugbetaling ontvangt u via de mail een creditnota. Hiermee is de bestelling afgehandeld.

 

 

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.