Gratis verzending vanaf €75,-

Welk stoepbord past het beste bij u?

11 april 2017

Welk stoepbord past het beste bij u?

Stoepborden zijn verkrijgbaar in diverse varianten, maar welk stoepbord past nu het beste bij u? Om dat te weten te komen, is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent wat het verschil is tussen de verschillende stoepborden. In dit artikel proberen wij dit wat overzichtelijker te maken voor u.

Locatie van het stoepbord

Omdat niet alle stoepborden geschikt zijn voor dezelfde toepassingen, is het als eerste belangrijk om te weten waar uw stoepbord komt te staan. Niet alle stoepborden zijn namelijk geschikt om buiten te staan, dit heeft er namelijk mee te maken in hoeverre het stoepbord waterbestendig is en hoe stevig deze blijft staan.

Om het voor u makkelijk te maken hebben onze site de stoepborden ingedeeld in 3 niveau's van waterdichtheid. De indoor stoepborden, die niet waterdicht zijn en hierdoor automatisch ook niet geschikt zijn voor buiten. De stoepborden die wel voor buiten zijn geschikt zijn onderverdeeld in outdoor en stormproof. Beide zijn waterdicht, maar de laatste zijn extra stevig zodat ze ook bij een harde wind blijven staan.

Waar gaat u het stoepbord voor gebruiken?

Een tweede punt dat belangrijk is voor de keuze van uw stoepbord is, waar u het stoepbord voor gaat gebruiken. Het grootste gedeelte van ons assortiment aan stoepborden is voorzien van een frame met een klikprofiel, hierdoor kunt u eenvoudig van poster verwisselen.

Wilt u liever zelf aan de slag met een unieke en creatieve boodschap? Dan kunt u ook kiezen voor een krijtstoepbord, deze A-borden zijn voorzien van een krijtplaat, waar u zelf met krijt of krijtstiften bijvoorbeeld uw dagaanbieding of weekmenu kunt weergeven. Een van de meest bijzondere modellen uit deze categorie is het krijtstoepbord steigerhout, welke wij zelf met de hand fabriceren.

 

Stoepborden

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.