Gratis verzending vanaf €75,-

Stoepbordenhandel voor al uw reclame

21 september 2015

Stoepbordenhandel voor al uw reclame

Altijd al een stoepbord willen hebben? Wacht dan niet langer, want bij Signerie heeft u volop keuze uit de beste en mooiste stoepborden. We hebben een breed assortiment in verschillende formaten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Stoepnbord A1 of B1. Uw reclameposters zullen in onze stoepborden niet onopgemerkt blijven.

Drukwerk

Is uw bedrijf ook toe aan nieuwe reclameposters? Bij ons kunt u twee vliegen in een klap slaan. U kunt namelijk een ontwerp aanleveren en wij zorgen dat het voor u gedrukt wordt in onze eigen drukkerij. Zo is uw complete reclame attribuut in een klap gepiept. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw gloednieuwe poster in het stoepbord plaatsen en u bent klaar om een onuitwisbare indruk op uw klanten en andere voorbijgangers achter te laten.

Stoepbord Krijt

Daarnaast bent u bij de stoepbordenhandel van Signerie ook aan het goede adres als u een krijtstoepbord zoekt. Deze kunnen met krijt of krijtstift beschreven worden. Onze krijtstoepborden zijn razend populair en de meeste komen vers uit de handen van onze vakmensen.

Check bijvoorbeeld eens ons Krijtstoepbord Duplo EasySwitch. Dit robuust doch hippe stoepkrijtbord onderscheidt zich van andere stoepborden doordat de krijtborden erin en eruit geschoven kunnen worden.

Meer informatie over stoepborden of drukwerk? Stel uw vraag naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.