Gratis verzending vanaf €75,-

Stoepborden keuze nu nog groter

21 augustus 2015

Stoepborden keuze nu nog groter

Onze stoepbordenhandel is onlangs aangevuld met nieuwe producten en ook de oude, vertrouwde stoepborden zijn volop verkrijgbaar in onze shop.

Krijtstoepbord

Onze nieuwe producten bestaan uit nieuwe krijtstoepborden. Echte vakmanschap is wat deze krijtstoepborden kenmerkt. We maken deze nieuwe krijtborden zelf met middelen van eigen bodem. Hierbij valt als eerst te denken aan ons Krijtstoepbord Vintage, met zijn ruwe en robuuste voorkomen.

Vertrouwd

Ook de bekende stoepborden zijn verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Stoepbord Pro. Dit stoepbord is een mooi middel om de aandacht te trekken voor uw posters en aanbiedingen. We bieden het in verschillende maten. Het is voorzien van een waterdicht klikprofiel, waardoor hij door weer en wind met een gerust hart gebruikt kan worden. We hebben ook Stoepbord Folies, waarmee u uw bestaande stoepborden van extra bescherming kunt voorzien.

Kwaliteit

Signerie heeft stoepborden in verschillende formaten, soorten én prijsklassen. Zo is ons Stoepbord Budget het goedkoopste van Nederland! Een dingen hebben alle stoepborden wel gemeenschappelijk: de kwaliteit.

Neemt uw zelf eens een kijkje en laat ons weten wat u ervan vindt.

Krijtstoepbord Vintage Stoepbord Budget

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.