Gratis verzending vanaf €75,-

Opvallen met een krijtstoepbord

6 juni 2017

Opvallen met een krijtstoepbord

Wilt u deze zomer echt opvallen met uw buitenreclame? Een krijtstoepbord is de ideale uitkomst! Niet alleen zijn ze gemakkelijk in gebruik, u heeft ook de mogelijkheid om uw boodschap volledig naar eigen wens en smaak op te maken. Daarnaast worden al onze krijtstoepborden gratis verzonden.

Uw krijtstoepbord, uw reclame

Doordat ieder krijstoepbord uit ons assortiment te beschrijven is met zowel krijtjes, als krijtstiften, heeft u alle vrijheid om uw creativiteit de vrije loop te laten. Maak een mooie tekening of schrijf een leuke qoute, om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Verwijder het vervolgens weer eenvoudig met een vochtige doek, om de volgende dag weer met iets nieuws te komen. Zo blijft uw boodschap altijd origineel en up to date.

Wilt u nog sneller van reclame wisselen, bijvoorbeeld tussen de lunchkaart en de kaart voor het diner? Het krijtstoepbord Duplo EasySwitch geeft u de mogelijk om zowel de voor- als achterkant van het krijtbord te beschrijven. Vervolgens kunt u de krijtplaat eenvoudig uit het bord schuiven, omdraaien en de andere kant van het bord tonen. 

Krijtstoepbord van steigerhout zeer populair

Het krijtstoepbord van steigerhout is zeer geliefd en populair, omdat deze krijtstoepborden uniek en zeer stevig zijn. Naast de bovengenoemde Duplo EasySwitch hebben wij ook het standaard krijtstoepbord steigerhout in ons assortiment. Beide krijtstoepborden worden met de hand gemaakt in onze eigen productieruimte en zijn ook verkrijgbaar in wit steigerhout.

Krijtstoepbord op maat laten maken

Heeft u hele specifieke wensen, of heeft u iets bijzonders in gedachten voor uw krijtstoepbord? Het is bij ons ook mogelijk om een krijtstoepbord op maat te laten maken. Neem hiervoor contact op met ons verkoopteam via verkoop@signerie.nl, zij kunnen u verder helpen en meedenken om tot een bijzonder resultaat te komen.

Krijtstoepbord Mahonie

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.