Gratis verzending vanaf €75,-

Een stoepbord voor al uw reclame buiten

19 mei 2016

Een stoepbord voor al uw reclame buiten

Stoepborden zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Waar ze hun onuitwisbare voetsporen achterlaten in de horeca als reclameborden voor buiten, ziet u een stoepbord ook steeds vaker bij andere zaken en gelegenheden. Denk hierbij aan een vintage store of zelfs aan een feestje! Een heerlijke aandachtstrekker, die u geheel naar eigen smaak kunt aankleden met een poster of zelfs krijtsticker.

Stoepbord Premium

Ons best verkochte stoepbord is het Stoepbord Premium. Hierbij heeft u de keus tussen Zilver en Zwart. Deze stoepborden komen in verschillende formaten, waarbij u kunt denken aan het Stoepbord A1 Premium Zwart of het Stoepbord B2 Premium Zilver. Beide kleuren hebben een assertieve uitstraling voor succesvolle reclame en bijzondere mededelingen.

Stoepbord Krijt

Wilt u reclame borden, waaraan u net die extra persoonlijk touch kunt geven? Zoek dan niet verder, want onze krijtstoepborden zijn hier perfect voor. Deze stijlvolle stoepborden kunt u naar eigen wensen bewerken met kleurrijike krijtjes en krijtstiften, zodat u altijd reclame op maat maakt.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.