Gratis verzending vanaf €75,-

Een mooi stoepbord voor de herfst

6 november 2015

Een mooi stoepbord voor de herfst

Ben u opzoek naar een stoepbord, dat door weer en wind mee kan? Het weer wordt er niet beter op, maar u wilt uw bedrijf natuurlijk wel kunnen blijven promoten. Kijk dan eens bij onze stoepborden. U vindt bij ons altijd een stoepbord, dat de weersomstandigheden kan trotseren.

Stoepbord Pro

Zo kunt u kiezen voor een stoepbord uit de Stoepbord Pro serie. Dit 100% waterdichte stoepbord vormt de ideale oplossing wanneer u ook op regenachtige herfstdagen optimaal gebruik wilt maken van uw reclameposters. Stoepborden uit de serie Stoepbord Pro vallen ook onder onze stormproof collectie.

Stoepbord Premium Zilver

Of wat dacht u van de serie Stoepbord Premium Zilver? Dit type stoepborden zijn onze meest verkochte stoepborden. Dit omdat ze zowel voordelig als zeer gebruiksvriendelijk zijn. Naast het feit dat een Stoepbord Premium Zilver waterdicht is, is dit type stoepbord ook makkelijk naar elke locatie  te verplaatsen, dankzij de wieltjes die aan de onderkant bevestigd zijn.

Stoepbord Premium Zwart

U kunt ook kiezen voor een Stoepbord Premium Zwart, wanneer een strakke look ook een rol bij uw keuze speelt. Dit stoepbord heeft dezelfde eigenschappen als zijn zilverkleurige variant. Deze stoepborden zijn makkelijk en praktisch in gebruik.

Stoepbord in verschillende formaten

Onze stoepborden zijn verkrijgbaar in de formaten A1, A0, B1 en B2. Zo haalt u altijd een stoepbord in huis, dat bij uw doeleinden past én tegen het Nederlandse weer bestand is.

Met vragen of voor advies kunt u altijd mailen naar verkoop@signerie.nl.

 

Stoepbord Premium Zwart voor nieuwsbericht

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.