Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Een stoepbord als reclamemiddel

Zoekt u een stoepbord? Bij de Stoepbordenhandel van Signerie vindt u stoepborden in vele soorten en maten, waardoor u altijd een stoepbord vindt wat bij u past. Door de scherp geprijsde producten en gratis verzending is een stoepbord kopen nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Stoepbord A0 voor veel aandacht

Een stoepbord A0 formaat trekt gegarandeerd de aandacht. Deze stoepborden zijn de grootsten uit ons assortiment en zijn ideaal te gebruiken voor reclame langs wegen of op beurzen en evenementen.

 

Het populaire Stoepbord A1

Het stoepbord A1 is het populairste en meest verkochte model in Nederland. In een van onze stoepborden A1 valt uw reclameposter direct op en door het handzame formaat zijn deze stoepborden breed inzetbaar.

Krijtstoepbord voor de horeca

Een krijtstoepbord is een welbekend product voor veel horeca gelegenheden. Het krijtstoepbord leent zicht ideaal voor het weergeven van menu’s en tijdelijke acties, en is te beschrijven met krijtstiften en krijtjes. Ook is een krijtstoepbord eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Een maatwerk krijtstoepbord

Een krijtstoepbord is verkrijgbaar in 3 kleuren, blank, mahonie en zwart. Heeft u liever een andere kleur krijtstoepbord? Wij kunnen ook een maatwerk krijtstoepbord leveren. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op.

Krijtstoepbord bij stoepbordenhandel

Heeft u een krijtstoepbord nodig? Dan bent u bij stoepbordenhandel aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij meerdere types krijtstoepbord. Ook betaalt u geen verzendkosten voor uw krijtstoepbord. Kortom, een krijtstoepbord koopt u makkelijk en voordelig bij stoepbordenhandel.

Krijtstoepbord - Stoepbordenhandel

Krijtstoepbord - Stoepbordenhandel

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.