Gratis verzending vanaf €10,-

Top producten

Een stoepbord als reclamemiddel

Zoekt u een stoepbord? Bij de Stoepbordenhandel van Signerie vindt u stoepborden in vele soorten en maten, waardoor u altijd een stoepbord vindt wat bij u past. Door de scherp geprijsde producten en gratis verzending is een stoepbord kopen nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Stoepbord A0 voor veel aandacht

Een stoepbord A0 formaat trekt gegarandeerd de aandacht. Deze stoepborden zijn de grootsten uit ons assortiment en zijn ideaal te gebruiken voor reclame langs wegen of op beurzen en evenementen.

 

Het populaire Stoepbord A1

Het stoepbord A1 is het populairste en meest verkochte model in Nederland. In een van onze stoepborden A1 valt uw reclameposter direct op en door het handzame formaat zijn deze stoepborden breed inzetbaar.

Artwork aanleveren: Helder en duidelijk.

Een korte en simpele uitleg, daar houden we van bij Signerie. Hieronder een kort overzicht van belangrijke punten:

- Artwork ontvangen we graag in een PDF bestand dat drukklaar is.  Hulp: Twijfelt u, stuur het op en wij controleren het kosteloos.

- Let op de juiste formaten. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over formaten. Hulp: Lukt het niet? Geen probleem, stuur het op en we helpen u indien dit kan.

Signerie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor spel- en typfouten die door u zijn gemaakt bij aanlevering.

 

Extra toelichting:

Anders aanleveren: U kunt u bestand ook aanleveren als een Adobe Illustrator bestand (met snijtekens), EPS bestand (met snijtekens), JPG bestand of TIF bestand (met snijtekens).

Lettertype: Lettertype in outlines zien wij graag.

WeTransfer gebruiken voor het oploaden.

Via de uploadsite www.wetransfer.com kunt u bestanden eenvoudig en snel naar ons toesturen. Volg het stappenplan hieronder:

 

Wetransfer upload signerie

Stap 1: Open de website www.wetransfer.com en voeg uw bestand(en) toe door op het + teken te klikken.

Stap 2: Vul bij “Vul de ontvanger(s) hier in" verkoop@signerie.nl in.  

Stap 3: Voeg in de balk onder “Vul de ontvanger(s) hier in” uw eigen e-mail adres toe.

Stap 4: Vul bij “Typ je bericht (optioneel)” het bestelnummer in dat bij uw bestelling hoort.

Stap 5: Klik op “Transfer” om uw bestand te versturen. U krijgt vervolgens bericht als wij uw bestand in goede orde hebben ontvangen. 

 

Posters

Posters 

Snijmarge

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten, waarbij altijd rekening moet worden gehouden met een marge van 3 mm aflopen aan alle zijden. Dit betekent dat alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij moeten zijn van teksten en andere belangrijke informatie.

Lijnen mogen niet dunner zijn dan 0,25 pt en negatieve lijnen dienen tenminste een dikte van 0,5 pt te hebben.

Kleuren

Full-color bestanden moeten worden opgemaakt in CMYK. Dit betekent dat PMS kleuren bij full-color drukwerk worden omgezet naar CMYK. Alle afbeeldingen (pixelbestanden) dienen in de geplaatste grootte een resolutie van tenminste 300 DPI te hebben om het beste resultaat te kunnen garanderen. Bestanden met een lagere resolutie verliezen namelijk kwaliteit in het drukwerk.

Banners

 

Banners

Snijmarge

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten, waarbij altijd rekening moet worden gehouden met een snijmarge van 3mm aan alle zijden. Tijdens het productieproces wordt deze 3mm  afgesneden. Bovendien moet er rekening worden gehouden met een extra marge van 5 cm aan de onderkant van het ontwerp. Deze 5 cm marge is bevestigd aan het oprolsysteem en verdwijnt in de cassette.

Tafel banners

Deze leveren wij in A4 en A3 formaat en we vragen van u de bestanden iets groter aan te leveren, namelijk op de volgende manier:

A4 (21cm x 29,7cm): Het bestand levert u aan in pdf met de maat 21,2cm x 31,7cm (2cm verdwijnt in de casette)

A3 (29,7cm x 42cm): 29,9cm x 44cm in PDF


Kleuren

Full-color bestanden moeten worden opgemaakt in CMYK. Dit betekent dat PMS kleuren bij full-color drukwerk worden omgezet naar CMYK. Alle afbeeldingen (pixelbestanden) dienen in de geplaatste grootte een resolutie van tenminste 150 DPI te hebben om het beste resultaat te kunnen garanderen. Bestanden met een lagere resolutie verliezen namelijk kwaliteit in het drukwerk.

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.